Aandacht voor VZW Zabakina

Ray of Hope heeft in het verleden de mogelijkheden tot samenwerking met DR Congo bekeken en heeft daarbij waardevolle contacten kunnen leggen met het weeshuis Creroea. Zabakina organiseert acties om projecten te financieren en ondersteuning te bieden aan Creroea in DR Congo. Omdat we overtuigd zijn dat zij goed werk leveren, graag jullie aandacht en stem voor onderstaande wedstrijd.

Ons verhaal “Van heksenkind tot advocaat” werd genomineerd voor de shortlist van 10 verhalen die in aanmerking komen voor de publiekprijs en juryprijs van de verhalenwedstrijd ‘Bruggenbouwers’, georganiseerd door de 4de Pijler, een steunpunt voor iedereen die zich vrijwillig inzet voor het zuiden. Wij zijn er héél blij mee. Het voelt als erkenning voor alle weeskinderen van Creroea, uitgespuwd door de maatschappij en met onze financiële steun, maar vooral dankzij hun eigen oeverloze inzet, vandaag echte “bruggenbouwers”! Genomineerd zijn is mooi, maar winnen is nog veel beter! Daar kan jij ons bij helpen door te stemmen via deze link http://www.dagvande4depijler.be/wedstrijd. Of beter nog, stem en verspreid dit bericht naar vrienden, familie, collega’s!

De winnaars van de juryprijs (€ 2000) en de publieksprijs (€ 1000 voor de meeste stemmen) worden bekend gemaakt op de Dag van de 4de Pijler op zaterdag 18 februari in het Vlaams Parlement in Brussel. Daarom hebben we jouw stem nodig!

VEEL DANK! www.zabakina.be