Feest 25 jaar Ray of Hope

Eind 1994 werd Ray of Hope opgericht, en in 1995 kwamen de eerste kinderen thuis. Sindsdien vonden er al meer dan 1200 kinderen uit 9 verschillende landen (Vietnam, Haïti, Ethiopië, China, India, Sri Lanka, Marokko, Burkina Faso en Togo) een thuis in een Vlaams gezin door bemiddeling van Ray of Hope.

We grijpen deze gelegenheid aan om al onze adoptiegezinnen samen te brengen op een groot feest dat zal doorgaan op 20 september 2020 in feestzaal Lumière in Lokeren. U kan uw interesse hier melden.

OPROEP!

25 jaar adoptie betekent ook 25 jaar nazorg en rootsvragen. Een groot deel van de werking van Ray of Hope spitst zich daarop toe. Om dat nog beter te kunnen doen, slaan Ray of Hope en Arteveldehogeschool de handen in elkaar. We brengen de beleving van ouders en kinderen over hun adoptietraject in kaart, en leggen daarbij de klemtoon op de nazorg. Voor dat onderzoek zoeken we nog geadopteerden en adoptieouders die daaraan willen meewerken. Hier vind je de link naar het onderzoek. Daar kan je aangeven of je meer informatie wil, eventueel aan het project wil meewerken, of dat je wil dat we je op de hoogte houden. Jullie krijgen de primeur van de resultaten op het feest!

Binnenkort volgt op deze pagina meer informatie met betrekking tot de praktische planning van het feest.